Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

Vimperský závod v poslušnosti psů

V sobotu 25. 07. 2020 proběhl Vimperský závod v poslušnosti, který pořádal místní kynologický klub. Soutěžilo se v kategoriích ZOP a ZPU1. Závod byl původně plánován na květen tohoto roku, ale opatření kolem nemoci Covid-19 nám nedala jinou možnost, než závod přeložit na tento termín.

Najít nový termín nebylo vůbec lehké, protože probíhají ostatní již dopředu naplánované soutěže. Jednání o náhradním termínu, tak musela proběhnout velmi rychle a trochu se to projevilo na počtu startujících, protože je období dovolených a jiní zase již měli naplánovanou jinou akci.

V kategorii ZOP se tak zúčastnilo pět soutěžících a v kategorii ZPU 1 soutěžili pouze tři psi. Organizace závodu byla na velmi dobré úrovni. Soutěžící bojovali o co nejlepší dojem a umístění, závody probíhaly plynule, bez zádrhelů. Dobrá a pohodová nálada všech soutěžících, dojem z celé akce ještě vylepšila.

Na závěr bych rád poděkoval všem, kteří se o závod postarali ... Organizátorům, sponzorům, všem soutěžícím a panu rozhodčímu Stanislavu Uriankovi.

 

Výsledky :

Kategorie ZOP:

1. místo: Grabmüller Jaroslav, pes Bona

2. místo: Hobizal František, pes Thymos

3. místo: Pilná Maria, pes Wendy

 

Kategorie ZPU1:

1. místo: Voldřichová Magda, pes Yuki

2. místo: Voldřichová Magda, pes Čaky

3. místo: Sieberová Hana, pes Tedy

p7250715.jpg

p7250789.jpg

p7250792.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář